top of page

ЗА

НАС

Всичко започва преди 25 години...

ВАКОМ МП е компания, създадена през 1992 от баща и син - Иван и Владимир Начеви. Започнахме да изнасяме подбрани български сирена и кашкавали за Австралия, Америка и Канада, след падането на режима.​

След повече от 25 години в производството и търговията на млечни продукти, сме един от най-големите износители на българско сирене и кашкавал. Известни сме с контрола и технологията на производство, както и с вкуса и качеството на продуктите ни.

Днес сме уважавани от нашите дългосрочни партньори, защото повече от 25 години поддържаме висок стандарт на качество във всеки аспект от бизнеса.

Днес

Нашата мисия е да съхраним традицията на истинските български млечни продукти и да предложим на клиентите ни по света и в България висококачествени и автентични продукти. Вярваме, че за да го постигнем трябва винаги да следваме принциипите и фиолософията, която е в основата на всичко. А именно:

 

  • Отдаденост към качеството и развитието

  • Отвореност и целенасоченост

  • Любов към млечните продукти и производството

  • Внимание към детайлите 

  • Фокус и смелост в действията 

Днес, при нас работят над 120 човека и постоянно инвестираме време и усилия в развитието на всеки, за да можем да поддържаме високото ниво на специалисти. В последните 10 години разширяваме нашата производствена база и технологично обурудване, за да бъдем ефективни и косистенти, като в същото време поддържаме високото качество и автентичния вкус.

Работим над 200 ферми за мляко, които са в радиус от 150 км на Стара Планина, около Шумен - район известен като екологично чист. Всеки ден събираме млякото с нашите камиони, а послед го изследваме в лабораторията ни. Вярваме, че всеки един детайл е много важен - от събирането на млякото, през контрола на производстото, до навременната доставка във всяка точка на света.

bottom of page